Airco

Voor een totale service en het juiste klimaat het hele jaar door ben je bij 4M-Fire aan het juiste adres!

Je bent op zoek naar een duurzame airconditioning? Zowel voor thuis als op de werkvloer kunnen wij de juiste oplossing bieden.

Een nieuwe airconditioning laten plaatsen? Vertrouw dan op onze vakkundige expertise! 

4M-Fire is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf en dé expert voor installaties van Daikin Airco toestellen. Wij garanderen een zorgvuldige plaatsing van je Daikin koeling. Tevens staan wij klaar voor herstellingen en onderhoud.

Maak een afspraak en er komt iemand ter plaatse om een vrijblijvende offerte op te maken. Uiteraard ben je steeds welkom in onze showroom.

Voel de inspiratie

Hoe gaan wij te werk?

Van bezoek tot akkoord naar installatie!

Wij komen met alle plezier ter plaatsen om jou te adviseren bij je aankoop van een airconditioning.

Wij hebben gekozen voor het merk Daikin, uiteraard kan je hier kiezen uit tal van modellen, we geven jou het beste advies op jouw locatie. Eens jouw keuze is gevallen maken wij zo als mogelijk een offerte op. Dat kan in vele gevallen zelfs ter plaatse!

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +32 (0)2/751.50.14 

Een mooie afwerking, daar streven wij naar. 

Wij kiezen zorgvuldig de beste plaats zodat je airco zo weinig mogelijk in het zicht komt te hangen. Onze installatieploeg gaat met de nodige zorgen te werk zodat je wanneer de installatie volledig klaar is, amper zal merken dat er werken werden uitgevoerd. Eindigen doen we pas als we een grondige uitleg over de bediening hebben gegeven.

Jouw tevredenheid, maakt ons blij. Voor minder gaan wij niet!

Wat onze klanten vertellen

Waarom 4M-Fire?

Vraag een offerte

Dankzij een strikte planning is een snelle service verzekerd. Heb je interesse in de kwalitatieve dienstverlening van 4M-Fire? Vraag dan vrijblijvende jouw offerte.