Gaskachels

Een vrijstaande gaskachel is een perfecte oplossing voor zowel hoofd- als bijverwarming.

Een vrijstaande gaskachel heeft een zeer groot gebruiksgemak en de grootste autonomie.

Afhankelijk van model tot model geven deze meer of minder convectie- en/of stralingswarmte. Een model met een groot venster zal bvb. meer stralingswarmte geven dan een model zonder venster. Wij bieden deze aan in zowel open- als gesloten verbranding. Open verbranding wil zeggen dat het toestel lucht neemt uit de opstellingsruimte zelf om te branden. Gesloten verbranding wil zeggen dat het toestel volledig ruimtelucht-onafhankelijk werkt van de opstellingsruimte. Alle hedendaagse toestellen met “open verbranding” zijn uitgerust met een TTB-beveiliging (thermische terugslagbeveiliging) die ervoor zorgt dat de gastoevoer afgesloten wordt, wanneer er rookgassen de ruimte in komen door bvb. een verstopping in de schoorsteen.

Kiezen voor een gaskachel is dus kiezen voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Bezoek onze toonzaal en beleef onze verschillende modellen, zelfs om op te hangen aan de wand en zelfs zonder echte schoorsteen!

Voel de inspiratie

Waarom 4M-Fire?

Wat onze klanten vertellen

Bezoek onze toonzaal

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van onze gaskachels?

Breng ons een bezoek en wij begeleiden u graag in de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Wij bieden u alle informatie en demonstreren de verschillende toestellen.