Brandhout BBQ (Ofyr)

Welkom bij OFYR: dé plek waar functionaliteit en stijl samenkomen in de vorm van buitenkeukens die buiten koken naar een hoger niveau tillen. Ontdek onze unieke collectie van kooktoestellen die niet alleen dienen als barbecue op tafel, maar ook als ware eyecatchers in jouw tuin of buitenruimte.


Met een OFYR buitenkeuken haal je meer dan alleen een traditionele barbecue in huis. Het is een complete ervaring waarbij gezelligheid en culinair genot centraal staan. Onze tafels met BBQ-functionaliteit zijn ontworpen om samen te komen, te genieten en te creëren.


Het ronde design van onze OFYR BBQ’s maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Het biedt voldoende ruimte om te koken, te grillen en te bakken, terwijl het tegelijkertijd fungeert als een warm en uitnodigend middelpunt voor sociale bijeenkomsten.


Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag buiten kookt, ons assortiment buitenkeukens en kooktoestellen biedt voor elk wat wils. Van compacte BBQ-tafelmodellen tot uitgebreide kooktoestellen voor in de tuin, OFYR heeft het perfecte kooktoestel voor jouw buitenruimte.


Geniet van het buitenleven en ontdek de eindeloze mogelijkheden van buiten koken met OFYR. Kies voor kwaliteit, functionaliteit en stijl met onze innovatieve buitenkeukens en kooktoestellen.


Waar wacht je nog op? Transformeer jouw buitenruimte in een culinair paradijs met OFYR buitenkeukens en laat jouw smaakpapillen dansen onder de open hemel.

Waarom 4M-Fire?

Wat onze klanten vertellen

Bezoek onze toonzaal

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van onze brandhout BBQ’s?

Breng ons een bezoek en wij begeleiden u graag in de zoektocht naar de BBQ van uw dromen. Wij bieden u alle informatie en demonstreren de verschillende toestellen.