Gasbarbecue

Barbecueën op een gasbarbecue is een stuk eenvoudiger dan op houtskool. Door middel van een knop regel je de temperatuur. Dus beter controleerbaar.

Gasbarbecues zijn ook makkelijker inzetbaar. Op koudere of meer regenachtige dagen de barbecue bovenhalen, doe je al sneller met een toestel op gas, al was het maar om die kippen aan het spit te hangen of die T-bone van een mooi kleurtje te voorzien!

En eerlijk gezegd is de smaak van een gasbarbecue niet meer te onderscheiden van een echte houtskool bbq, dankzij de Flav-R-Waves. De vleessappen worden opgevangen door het roestvrij stalen Flav-R-Wave baksysteem en verdampen onmiddellijk. Deze verdampte vleessappen geven uw vlees die typische en heerlijke barbecue smaak.

De Flav-R-Wave warmteverdelers zorgen ook voor een optimale warmteverdeling over de volledige braadoppervlakte en beschermen de branders.

Voel de inspiratie

Waarom 4M-Fire?

Wat onze klanten vertellen

4m-fire-BROIL-KING

Bezoek onze toonzaal

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van onze gas BBQ’s?

Breng ons een bezoek en wij begeleiden u graag in de zoektocht naar de gasbarbecue van uw dromen. Wij bieden u alle informatie en demonstreren de verschillende toestellen.