Kamado BBQ

Een barbecue ‘Kamado stijl’ is voor jou weggelegd als je écht graag met barbecueën bezig bent en van outdoor cooking een levensstijl maakt.

Geen toestel is meer geschikt voor slow cooking. Met een minimum aan houtskool creëer je een warme cocon in je BBQ en bereid je de heerlijkste gerechten.

Maar hoe kies je zo een toestel? Eerst en vooral: ga ‘m bekijken en laat je adviseren! De gemakkelijkste keuze is het bekendste merk: de Big Green Egg. Maar er zijn tal van volwaardige alternatieven. Hou daarbij een aantal elementen in het oog: welk budget heb ik voor ogen, welke accessoires moet ik kopen of zijn inbegrepen en vooral: welke nazorg mag ik van mijn leverancier verwachten

Kamado barbecues zijn meestal gemaakt met een wand van versterkte klei of cordieriet keramiek om de warmte binnen te houden. Ook de dikte van de wand speelt een rol om beïnvloeding van buitentemperatuur zoveel mogelijk uit te schakelen.

Voel de inspiratie

Waarom 4M-Fire?

Wat onze klanten vertellen

Bezoek onze toonzaal

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van onze Kamado BBQ’s?

Breng ons een bezoek en wij begeleiden u graag in de zoektocht naar de Kamado BBQ van uw dromen. Wij bieden u alle informatie en demonstreren de verschillende toestellen.